Thursday, June 6, 2013

ADOREBOX MAY REVIEW / MAI ADOREBOX

 Täna siis jõudis minuni maikuu Adorebox. Kahjuks pean juba ette ära ütlema, et Adorebox pole oma vanadest vigadest üldse õppinud - tutvustav leht, mis seekord on erkkollane, on jälle vigu täis. Laused korduvad ja tootetutvustused on vale toote all. Küünelakki ma ümber silma kandma ei hakka, ükskõik, mis adorebox soovitab:)
Esmamulje

Uoga Uoga näokreem Velvet Skin
Uoga Uoga näokreem "Velvet Skin": Looduslik niisutav kreem rasusele, kombineeritud ja tundlikule nahale.
Hind: 30 ml 7.80 















Faith in Nature Lavender šampoon ja palsam

Faith in Nature Lavender šampoon ja palsam: Need rahustavad tooted, millel on antiseptilised ja antibakteriaalsed omadused, aitavad taastada juukseid ja peanahka. Aromaatne lavendli - ja geraaniumiõli segu jätab juuksed puhtaks, tasakaalustatuks ja taastatuks ning loomulikult niisutatuks. Lavendel aitab ka balansseerida rasueritust peanahas. Faith in Nature oma ekspertide poolt oskuskilikult välja töötatud kasutades kasulikke aroomiteraapilisi õlisid, et toita juukseid ja peanahka kasutades looduslikke koostisosi ja hoolides keskkonnast. (NÄETE, mis sõnastus?? Nagu google translatorit oleks kasutatud). Parabeeni - ja SLES-vaba. Täielikult biolagunev. Ei sisalda kunstlikke säilitusaineid ega värve. Ph tasakaalustatud. 
Hind: 8.80 + 8.80
Sally Hansen Diamond Strength küünelakk




Sally Hansen Diamond Strength küünelakk: Tugevdab küüsi sidudes nõrgemad küüneplaadi kihid omavahel ja soodustab tervete küünte kasvu juba 5-7 päeva jooksul. Aitab ravida lõhenenud ja kihistunud küüsi. Sisaldab tõelisi teemantiosakesi.Kiiresti kuivav. Kasutamine: Kasutada hommikul ja õhtul. Kanda puhaste sõrmeotstega õhuke kiht õrnalt ümber silmakontuuri, nahka ringliigutustega masseerides. (Really Adorebox, really?)
Hind: 8.20 
Bio-A7 tugevdav silmaemulsioon





Bio-A7 tugevdav silmaemulsioon: Sobib kõikidele nahatüüpidele. Ideaalne tursette korral /kuivale ja küosele nahale /peenjoonte korral /tumedate ringide korral. Toote omadused: Loodus ja Tervis 2010 ilutoodete auhinna võitja. Parim silmaümbruse kreem. Ürn, kerge ja sametine emulsioon, mis märgatavalt noorendab ja muudab õrna silmaümbrust. 7 tõhusa bioaktiivse aine läbimõeldud kooslus, mis aitavad vähendada peenjooni ja kortse, tumedaid ringe ja turseid. Kasutamine: Kasutada hommikul ja õhtul. Kanda puhaste sõrmeotstega õhuke kiht õrnalt ümber silmakontuuri, nahka ringliigutustega masseerides.
Hind (full size): 139 



Mul on tõesti kahju, et Adorebox alla hakkab käima. Tutvustava lehe vigadele on erinevad ilublogijad tähelepanu juhtinud juba ammu, iluprofiili vist väga enam ei jälgita (räägin lähemalt järgnevates postitustes).