Thursday, February 28, 2013

GARNIER BB-KREEM


Pakendil:
Mineraalpigmentidega rikastatud näokreemi koostis muudab naha õrnalt, kuid kohe nähtavalt kaunimaks, Garnier’ BB kreem lahendab 5 vajadust ühe tootega: ühtlustab jume, niisutab, korrigeerib, annab sära ja kaitseb nahka SPF 15. Tulemuseks on beebinaha efekt hetkega!


Kahjuks pidin tootes pettuma. Ka toon light jäi minu heledal nahal veidi liiga tume. Niisutamiseks seda BB kreemi kasutada kindlasti ei saa, kuivale nahale on eelnev kreemitamine hädavajalik. Kreem ühtlustab küll naha tooni, kuid väga suurt erinevust märgata ei ole. Plusspunktid SPF sisalduse eest! Lõhn on omapärane, ei häiri, aga ei ole ka meeldiv. 


Hind:
50 ml 8.90 (Selver)

Wednesday, February 27, 2013

LAVERA BASIS KÄTEKREEM

Adorebox:
Igapäevaseks kasutamiseksLavera Basis Sensitive kätekreem orgaanilise sheavõi ja orgaanilise mandliekstraktiga kaitseb ja niisutab su käsi.  Basis Sensitive orgaaniline kätekreen imendub kiiresti ja ei jäta nahale õli jääke. Basis Sensitive orgaaniline kätekreem sobib tervele perele. 


Kreem imendub tõesti imeruttu, aga lõhn ei ole just kõige meeldivam. Tunda on ravimtaimelõhna, värvus on kollakas.  Elukaaslane, kellel on väga kuivad käed, ei tunne pärast kreemitamist mingit erinevust, minule täitsa meeldib. Plusspunktid loodussõbralikkuse ja tagasihoidliku pakendi eest.




Hind:
100 ml 5,90 (Adorebox oktoober)

Tuesday, February 26, 2013

TIGI LOVE PEACE & THE PLANET FREAK OF NATURE VOLUMIZER & THICKENER

Levelzone:
Volüümi ja tihedust lisav seerum.
Jaapani rohelise tee ekstrakt koos granaatõuna, aaloe vera, nõgese- ja kummeliekstraktidega annavad juustele kohevuse ja tiheduse, jättes pähe puhta tunde. Sisaldab 85% looduslikke koostisosasid, ei sisalda parabeene, kunstlikke värvaineid, ega sünteesi lõhnaineid. Pakend on 50% ümbertöödeldud materjalist!


Juuksed on pärast selle tootega föönitamist tõesti tavapärasest kohevamad ja tihedamad, seda ka 24 tunni pärast. Ei jäta juukseid rasvaseks. Kahjuks häirib mind selle seerumi ebatavaline lavender-tsitrus-eukalüpt lõhn. No ei sobi need 3 asja kokku. Selle raha eest on aga tulemusi rohkem kui küll!  Ilmselt ostaksin uuesti.



Hind:
250 ml 8,45 (Levelzone)

Monday, February 25, 2013

NIVEA CREATIVE EYES PURE DIAMOND LAUVÄRV

Adorebox:
Nivea Creative Eyes Pure Diamond lauvärv sisaldab kolme üksteist täiustavat värvi, millele on lisatud teemantipuudrit, et lisada teemantisädelust sinu silmade esile toomiseks. Uus Creative Eyes valem kasutab eriliselt rafineeritud puudreid parima tulemuse saavutamiseks. Värve on lihtne peale kanda, need püsivad kaua ja ühtlaselt ning ei kogune tekitades triipe.


Mina sain komplekti Galactic Blacks. Kahjuks valdavad mind selle tootega seoses vastakad tunded. Toonid on küll meeletult ilusad, hajutada on lihtne, aga "teemantipuuder" pudeneb päeva jooksul... silma alla! Samuti ei pea paika lubadus, et toode triipe ei tekita - pärast kaheksat tundi võib kogunemist märgata küll. (Kusjuures koostisosade hulgas ongi ära toodud "teemantipulber"... hmm...)


Hind:
5.50 (Adorebox september)

Sunday, February 24, 2013

DIOR ADDICT ULTRA GLOSS

Levelzone:
Anna oma huultele elegantne ja külluslik sära! Sisaldab hüaluroonhapet, mis hoiab huuled siledana ja valgustpeegeldavaid mikropärleid, mis annavad enneolematu läike.


Minu ostetud tooniks on Twin Set Pink. Pintsel on väga-väga hea, pealekandmine on väga lihtne. Kahjuks on toode ise väga kleepuv ja kulub ruttu, jättes endast maha ebamäärase sädeluse. Enne kui huuli üle värvida oleks hea eelmine kiht täielikult eemaldada, muidu näevad huuled välja nagu diskokera. Lõhn ei häiri.


Hind:
6,3 ml 21.59 (Levelzone)

Saturday, February 23, 2013

TECHNIC VINTAGE HUULEPALSAM

Adorebox:
Tutvu uute suurepäraste vintage-teemaliste toodetega Technic'lt – need kõik avaldavad austust möödunule! Uued huulepalsamid lisavad kübekese glamuuri igasse meigikotti. Huulepalsamid tulevad neljas kokteilimaitses – Long Island jäätee, Kir Royale, Margarita ja Blue Lagoon.



Minule sattus Margarita huulepalsam. Toode on küll mõnusalt niisutav, kuid lõhn on peaaegu väljakannatamatu. Mõnusast Margarita-kokteilist on asi kaugel... Herneroheline värv ehmatab algselt ära ja ilma peeglita ma seda toodet kasutada ei julgeks. See huulepalsam küll neutraliseerib liigpunaseid huuli, kuid pealekandmisega peab olema ettevaatlik - jätab naha roheliseks. Samuti on minu jaoks miinus, et palsamit peab karbist võtma näpuga - väga ebahügieeniline. Pakend ise näeb aga tõeliselt vinge välja!


Hind:
3.50 (Adorebox oktoober)

Friday, February 22, 2013

DERMOSIL KEHAKREEM LAIM

Dermosil:
Kehakreem Laim on niisutav kreem kehale. Värske lõhn on tugevam, kui kasutad pesemiseks Dušigeeli Laim ja kannad pärast dušši kehale Kehakreemi Laim.
Kreemil on värske lõhn, mis ergutab meeli ja annab reipa enesetunde. Kreemi saab kergesti nahale kanda ja see imendub kiiresti. Kehakreem Laim ei sisalda parabeene. Kreem sisaldab tõhusalt nahka niisutavat glütseriini. Toode sisaldab ka allantoiini, mis pehmendab nahka ja seob niiskust.  Allantoiin ka rahustab nahka ja aitab kaasa naharakkude uuenemisele.
Praktiline 250 ml pakend on ökonoomne ja sellel on kasutamist hõlbustav kork. Kreem sobib kogu keha igapäevaseks niisutuskreemiks.



Kreem on väga kerge, imendub kiiresti, ei jäta nahka rasvaseks, aga ei ole ka väga niisutav. Kreemi lõhn on IMELINE, meenutab Escada Rockin Riot (minu lemmikparfüüm läbi aegade). Sobib hästi igapäevaseks niisutuseks, kui nahk ei ole väga kuiv. Ainuüksi lõhna pärast jääb see kreem minu vannitoariiulitele pikaks-pikaks ajaks.




Hind:
250 ml 5.40 (Dermosil)

Thursday, February 21, 2013

KEUNE DESIGN SOCIETY FORTE JUUKSELAKK

Adorebox:
Keune Design Society Forte juukselakk on kiiresti kuivav, keskmise tugevusega viimistluslakk. See lakk kinnitab juuksed koheselt ja kuivab mõne hetkega. Juuksed saavad kinnitatud keskmise tugevusega ja naturaalse, vähese läikega viimistlusega, kuid toode on sellegi poolest kergesti väljakammitav. 


Absoluutselt kõige parem juukselakk, mida ma proovinud olen! Kuigi lubatud on keskmist tugevust, hoiab see lakk minu juukseid väga hästi. Pikkade ja paksude juuste puhul nagu minul, on seda õiget juukselakki väga raske leida. Nagu lubatud, on toode tõesti kergesti väljakammitav. Krunn või lokid - vahet pole, see lakk hoiab mõlemat perfektsena terve päeva!


Hind:
75 ml 5,8 (Adorebox november)

Wednesday, February 20, 2013

LIPS STICKER

Kahjuks tootjapoolset kirjeldust ei leidnud. Pakendil on vaid kasutusjuhend.


Väga lihtne paigaldada. Eemaldamine oli peaaegu võimatu, hõõrusin oma huuli vähemalt pool tundi. Perfektne mõnele sellisele üritusele, kus pole aega end peegli ees kohendamas käia. Igapäevaselt on minu arust lihtsam huulepulka kasutada.


Hind:
??? (Võimalik osta.ee läbi osta 30 sendiga)

Tuesday, February 19, 2013

STENDERS BATH BUBBLE BALL

Adorebox:
See käsitsivalmistatud vannivahupall täidab vannitoa sama kutsuva lõhnaga kui pühapäevane hommikusöök. Samal ajal, kui naudid vanni, puhastavad meresoola kristallid ja jahvatatud kaerahelbed sinu nahka ja viinamarjaseemneõli teeb naha pehmeks ja siidiseks. Tunne piima ja mee magusat koosmõju, mis hoolitseb sinu naha elastsuse ja ilu eest.


Oi-oi-oi kui mõnus!! Vannituba täitus mõnusa lõhnaga ja nahk oli tõepoolest hiljem niisutatud! Olen suur vannisõber ja võin mõnusa sooja vee sees olla tunde, need imepallikesed teevad kogemuse veelgi paremaks! Aitäh adoreboxile, et neid tutvustas - minu vannitoas on nüüdsest Stendersi vannipallid tähtsal kohal!


Hind:
2.90 (Adorebox september)

Monday, February 18, 2013

DERMOSIL KLASSIKALINE KEHAKREEM

Dermosil:
Ihupiim on kogu kehale sobiv toode, mis toimib nahka kaitsvalt ja hooldavalt. Ihupiimas sisalduv allantoiin aitab kaasa väikeste haavade paranemisele ja hoiab ära naha karedaks muutumise.



Talvel muutub minu niigi kuiv nahk veelgi kuivemaks. Selle kreemi puhul ongi tegemist sõna otseses mõttes KLASSIKALISE kreemiga - klassikaline lõhn, klassikaline konsistents, keskmiselt niisutav, minu kuivale nahale jääb seda kindlasti väheseks. Mitte midagi erilist. Sobib hästi neile, kes otsivad odavat hinda ja neutraalset lõhna.



Hind:
500 ml 6.90 (Dermosil)

Sunday, February 17, 2013

SECHE VITE KIIRESTIKUIVAV PEALISLAKK


Pakendil:
Unikaalne kiirkuivav pealislakk, mis tungib läbi lakikihtide kuivatades maniküüri imekiirelt. Loob tugeva, kauakestva tulemuse, samuti sisaldab UV kaitset. Ära kasuta Seche Vite pealislakki aluslakina! Kanna 1 kiht märjale värvilakile, annab imekauni sära, kuivab minutitega ja ühest lakikihist piisab. Kasuta alati pealislakki, et pikendada maniküüri kestvust, samas anda imekaunis läige. Samuti kaitseb maniküüri igapäevaste tegevuste ja toimingute eest.


Selle toote kohta on internetis nii palju häid arvamusi, et tahtsin seda proovida. Lubatud on kiiret (minutitega) kuivamist. Minutitega kuivab lakk pealtnäha tõesti, aga nö täielik kivistumine võtab ca pool tundi. Mis puudutab maniküüri püsivust, siis selles osas pidin pettuma. Olen nüüdseks seda pealislakki kasutanud kahel korral, esimesel korral NYC Expert Last Lingering Lingerie peal - järgmisel päeval hakkas lakk maha koorduma. Järgmine katse oli Maybelline Colorama (minu lemmik küünelakk) toonis Berry Sweet, mille puhul samuti juba järgmisel päeval otstest mõningat koordumist märkasin. Teiste pealislakkidega on maniküür püsinud kauem. Tõele au andes saavad minu küüned igapäevaselt vatti ka, pesen neid ca 20 korda päevas ja lisaks veel nõusid ilma kinnasteta käsitsi. Sellegipoolest ootan, et maniküür püsiks vähemalt 5 päeva.


Hind:
14 ml 8.90 (Minx)

Saturday, February 16, 2013

LAVERA BASIS NÄOPUHASTUSPIIM

Adorebox:
Puhasta õrnalt ja eemalda meik ühe lihtsa ja efektiivse pealekandmisega. See väärtuslikke orgaanilisi õlisid sisaldav silendav ja toitev puhastuspiim on väga õrn nahale, eriti silmaümbruse tundlikule nahale.  Sertifitseeritud ökoloogiline kosmeetika. 



Esimene asi, mis silma hakkab on kreemi valkjaskollane värvus, teiseks lööb ninna spetsiifiline lõhn, mis ei ole otseselt ebameeldiv, aga kindlasti mitte ka meeldiv. Pärast korduvaid katsetusi olen aru saanud, et minule see puhastuspiim ei sobi - tekitab punne. Kindlasti võib aga öelda, et toode on niisutav. Pärast puhastamist ei teki ebameeldivat kiskuvat tunnet nahal, nagu teiste puhastustoodetega (mul on väga kuiv nahk).


Hind:
125 ml 10 (Adorebox detsember)

Thursday, February 14, 2013

ANNE LIND NATURAL WELLNESS KEHAKREEM

Adorebox:
Anne Lind – stimuleeriv aroomihooldus hellitab su keha ja äratab meeli. Mõnikord meeldiv värske, teine kord lilleline ja peen. Valik lõhnu vastavalt su meeleolule. Kehakreem• 100% looduslikud lõhnaained• 100% konservandivaba• 100% sünteetiliste värvide ja mineraalõlide vaba • 100% silikoonivaba • 100% puhtad juurviljaõlid ja naturaalselt aktiivsed koostisosad • 100% nahale õrnad emulgaatorid Toodetud BDIH loodusliku kosmeetika juhtnööride järgi. 


Minu poolt on toode väga vähekasutatud, sest piima&meelõhn on sellel kreemil väga ebameeldiv. Toode iseenesest niisutab hästi ja mulle meeldib väga fakt, et kõik on looduslik. Imendub väga hästi ja ei jäta nahka rasvaseks. Ehk on mõni teine selle sarja lõhnadest parem?



Hind:
150 ml 7,35 (Adorebox september)

Wednesday, February 13, 2013

CHERI L´AMOUR HONOR´S PEONY KREEM KÄTELE JA KÜÜNTELE

Adoreboxi kirjeldus:
Cheri L'amour Honor's Peony luksuslikul kreemil kätele ja küüntele on peen kuid võluv aroom. Rikkad roosi ja jasmiini lõhnanoodid avavad su meeled, samas on aroomi südames kombineeritud liilia ja ilang-ilangi lõhnad. Muskuse, vanilli ja patšuli sisaldus teeb selle kreemi suurepäraseks kingituseks, mida kasutada iga päev. See jätab su käed eriti pehmeks.


Kirjeldust lugedes võiks küll arvata, et kreemil on väga tugev lõhn, aga seda õnneks mitte. Tunda on kerget, tagasihoidlikku lillelõhna. Kreem imendub küll väga kiiresti, kuid ei ole piisavalt niisutav minu kuivale, talvest räsitud nahale. Plusspoolte pealt näeb pakend välja väga ilus.


Hind:
120 ml 2,75 (Adorebox jaanuar)

Tuesday, February 12, 2013

ICE CREAM DRY-T SHAMPOON JA PALSAM

Shampoon:
Toitev šampoon kuivadele, töödeldud ja raskesti kammitavatele juustele. Tänu siidi- ja nisuproteiinidele toidab kuivi juukseid ning muudab need pehmeks, kergelt käsitletavaks, siidiseks ja läikivaks. Meeldivalt koorelõhnaline.

Palsam:
Spetsiaalne palsam kuivadele, raskesti kammitavatele ja töödeldud juustele. Siidi- ja nisuproteiinid tagavad intensiivse ja sügava niisutuse. Juuksed jäävad kergelt kammitavaks, pehmeks ja säravaks. Meeldivalt koorelõhnaline.


Shampoon teeb, mis lubab: juuksed on pärast pesu tõesti pehmemad, paremini kammitavad ja läikivamad. Lõhn on tõeliselt hea, nagu kõigil Inebrya toodetel. 

Mulle tundub, et palsam jääb minu jaoks nõrgaks, tunnen, et juuksed vajavad veel rohkem niisutust. Suureks miinuseks on see, et juuksed hoiavad pärast pesu peadligi - vahu ja fööniga tuleb palju vaeva näha, kui eesmärgiks on kohevad juuksed. Olen 1000-ml tooteid kasutanud nüüdseks kaks kuud (pesen pead iga päev) ja alles on veidi üle poole pudelitest. Pumbasüsteem, mis on võimalik juurde soetada, teeb kasutamise väga mugavaks. 


Hind on väga soodne:
Shampoon 1000 ml 9.60 (Tradehouse)
Palsam 1000 ml 10.22 (Tradehouse)