Tuesday, February 12, 2013

ICE CREAM DRY-T SHAMPOON JA PALSAM

Shampoon:
Toitev šampoon kuivadele, töödeldud ja raskesti kammitavatele juustele. Tänu siidi- ja nisuproteiinidele toidab kuivi juukseid ning muudab need pehmeks, kergelt käsitletavaks, siidiseks ja läikivaks. Meeldivalt koorelõhnaline.

Palsam:
Spetsiaalne palsam kuivadele, raskesti kammitavatele ja töödeldud juustele. Siidi- ja nisuproteiinid tagavad intensiivse ja sügava niisutuse. Juuksed jäävad kergelt kammitavaks, pehmeks ja säravaks. Meeldivalt koorelõhnaline.


Shampoon teeb, mis lubab: juuksed on pärast pesu tõesti pehmemad, paremini kammitavad ja läikivamad. Lõhn on tõeliselt hea, nagu kõigil Inebrya toodetel. 

Mulle tundub, et palsam jääb minu jaoks nõrgaks, tunnen, et juuksed vajavad veel rohkem niisutust. Suureks miinuseks on see, et juuksed hoiavad pärast pesu peadligi - vahu ja fööniga tuleb palju vaeva näha, kui eesmärgiks on kohevad juuksed. Olen 1000-ml tooteid kasutanud nüüdseks kaks kuud (pesen pead iga päev) ja alles on veidi üle poole pudelitest. Pumbasüsteem, mis on võimalik juurde soetada, teeb kasutamise väga mugavaks. 


Hind on väga soodne:
Shampoon 1000 ml 9.60 (Tradehouse)
Palsam 1000 ml 10.22 (Tradehouse)

No comments:

Post a Comment