Friday, March 8, 2013

ADOREBOX FEBRUARY REVIEW

 Ja ongi kätte jõudnud veebruarikuu adoreboxi aeg! Suur oli minu rõõm, kui naistepäeva hommikul kullerilt kõne sain. Pool tundi hiljem oli adorebox minu käes.

Esmamulje

Di Palomo dušigeel (3,50) ja kehakreem (3,50). Mõlemat 25 ml

Dušigeel: Rikas, luksuslik kehapesuvahend, mis sisaldab vaid parimaid koostisosi, sealhulgas niisutavat provitamiin B5, et hoida su nahk sileda ja elastsena.
Kehakreem: Rikkalik hellitav käte-ja kehakreem niisutava oliivõli ja looduslike ekstraktidega, mis on tuntud nahka rahustavate omaduste poolest. Kanna üle kogu keha pärast vanni või dušši, et jätta nahk pehmeks, siledaks ja toidetuks.



Macadamia Natural Oil toitev juustessejäetav kreem, 60 ml 4.16 eur

Toote omadused: Harutab lahti pusad ja taltsutab ka kõige metsikumad juuksed, lisab juustele siidise pehmuse ja sära, UV kaitse pikendab värvi püsivust. 

Tehnilised andmed: Tuhandeid aastaid on makadaamia pähkel olnud laialt tuntud oma väga toitvate ja tervist edendavate omaduste poolest. Juustessejäetav tekstuuri lisav konditsioneer (pean siinkohal ise märkima, et ÕS ei soovita juustepalsami asemel kasutada sõna konditsioneer, viimane on siiski kliimaseade), mis taltsutab metsikud ja raskesti hooldatavad juuksed. Juustessejäetav kreem harutab lahti pusad ja jätab juuksed siidiseks, pehmeks ja täis sära. Läbi loodusliku UV kaitse pikendab see toode värvi püsivust.
Honor´s Peony kehakoorija, 3 eur
Luksuslik pojengilõhnaline kehakoorija, mis puhastab ja niisutab nahka, jättes selle pehmeks, siledaks ja õrnalt lõhnastatuks.


Technic Kohl Crayon silmalainer 1,50 eur

Ilmselt ei ole värvipliiatsid mõeldud ainult väikelastele. See arukas Kohl pliiats muudab täiusliku suitsusilma tegemise lapsemänguks - lihtsalt joonista silmalaule nii tugevalt, nagu soovid, siis hajuta sõrmega, et saada soovitud tulemus. Ja kõik vaid taskuraha suuruse hinna eest.


Juures oli veel Adorebox boonus - Geisha Dark šokolaad ja pesušvamm. Kahjuks pean ütlema, et esmamulje valmistab pettumust. Tutvustav leht kubiseb stiili - ja komavigadest, tooted ei tekita elevust. Tundub, nagu oleks karp kokku pandud kiirustades ja hoolimatult. Ehk on järgmine kuu parem?



No comments:

Post a Comment