Monday, April 8, 2013

ADOREBOX MARCH REVIEW



Tänasel kaunil hommikul, kui asusin parajasti ripsmeid värvima, helises minu telefon. Teisel pool oli kuller, kes küsis, kas kodus olen... minuni oli jõudmas märtsikuu adorebox!
Esmamulje

Esmamulje
Juba karpi avades üllatusin meeldivalt... nii palju häid asju piilus välja! Lisaks kõigele kohvisemu flaier, millega kohviubadelt 3 eurot ja kohvimasinatelt 15 eurot alla on võimalik saada! 
Jagan ka teiega allahindluskoodi: KEVAD

Germaine de Capuccini Vanilla vannivaht





Germaine de Capuccini Vanilla vannivaht
Hispaania bränd, Germaine de Capuccini, pakub mitmeid spaa-ja raviotstarbelisi tooteid, mis on vägagi "tulemuspõhised", ning suurel valikul spetsiifilise otstarbega tooteid. Need tooted on loodud heaolu saavutamiseks, et taastada organismi loomulik tasakaal. Kollaka värvusega kergelt aromatiseeritud vaht pakub meeldivat lõõgustust vanni nautides.
Hind: 2.90 eur

Garnier Roll-on kreem



Garnier Roll-on kreem (tutvustaval lehel on kirjas Creem:))
2 tähte hetkega täiusliku naha saavutamiseks - BB kreem on kõik ühes uue põlvkonna näohooldusvahend, mille mitmetoimelises koostises on nahahooldus ühendatud mineraalpigmentidega. Vaid ühe liigutusega ühtlustab see nahatooni, varjab ebatäiused, annab sära ja niisutab. Tulemuseks on täiuslik näonahk mõne hetkega. Mida see teeb? BB kreem annab suurepärase viimistluse, ühtlustab nahatooni, varjab ebatäiused ja punetuse, niisutab nahka, annab sära ja elavdab tuhmi jumet.
15 ml  - 10,60 eur
Vera Valentini High Definition ripsmetušš + silmalainer



Vera Valentini High definition ripsmetušš + silmapliiats
Külluslikult pikkade, ideaalselt piiritletud ripsmete jaoks, see enimmüüdud Vera Valentini High Definition  ripsmetušš on uusim lahendus ripsmete kujundamisel ja eraldamisel. Patenteeritud hari katab iga ripsmekarva juurest tipuni tagades suurepärase viimistluse. Silmaarstide poolt testitud. Vedel silmalaineri valem pakendatud koos ainulaadse aplikaatoriga ülitäpseks pealekandmiseks. Vedel silmalainer on ideaalne toode silmade piiritlemiseks ja rõhutamiseks. Kasutage seda, et silmi kergelt rõhutada või kandke silmadele julged jooned. See on ideaalne graafiliste kujutiste loomiseks kogu näol ja ka kehal, ära piira vedela silmalaineri kasutamist vaid silmade piirkonnaga.
Hind: 8,43 eur
Layla Cosmetics küünelakk
 Layla Cosmetics küünelakk
Ühe liigutusega täiuslikud küüned - küünelakk erakordse professionaalse tulemusega! Tänu spetsiaalsele laki tihedusele, "Layla Ceramic Effect" jätab su küüned alati läikivaks ja väga ühtlaseks. "Ceramic Effect" ei nõua aluslaki kasutamist, võid saavutada täiuslikud küüned vähema ajaga, kasutades ainult ja eranditult "Layla Ceramic Nail Polish Effect" küünelakki. 5 erinevat tooni, mis vastavad igale su vajadusele! Kasutades uut "Layla Ceramic Effect" küünelakki avastad selle 2 parimat omadust: säravus ja värvi kuivamise kiirus.
(mainin ära, et tutvustaval lehel on selle teksti vahepeal inglisekeelsed laused, mida nobe tõlkija on unustanud kustutada...oh well)
Hind: 7,99 eur
Oga Oga huulepalsam 





Oga Oga naturaalkosmeetika - huulepalsam "Rosalinda, Mi Amor"
Huulepalsam avokaado- ja roosiõliga. Avokaadoõli on väga pehme ja läikiv õli. Koos kastoorõliga annab see palsamile läigetandva omaduse. Shea õli toidab ja kaitseb huulte nahka ja annab huultele meeldiva ja pehme tekstuuri. Palsam on rikastatud E-vitamiiniga, mis tervendab lõhed huultel ja aitab neid värskendada. Väärtuslik roosiõli aitab rõhutada naiselikkust!
Hind: 3,49
Farmavita taastav kreem




Farmavita Color Saver 03 Re-Vital taastav kreem
Toode on spetsiaalselt välja töötatud juuste intensiivseks taastamiseks. See sisaldab oligomineraalide (räni, magneesium, vask, raud, tsink) kompleksi, mis tungib sügavale kapillaaridesse ja taastab juuste kõige enam kahjustatud piirkonnad andes neile jõudu ja energiat. Juuksed muutuvad säravaks, tihedamaks ja tervemaks. Sobib ideaalselt juustele, mis puutuvad pidevalt kokku stressi ja saastega, mis viib juuste hõrenemiseni ja sagedase pesemiseni. Kasutamine: kanna ühtlaselt märgadesse juustesse üle kogu pea. Lase mõned minutid toimida ja loputa hoolikalt maha.
Hind: 3,49 eur

Adorebox boonus - hambapasta

Üldmulje selle kuu adoreboxist on väga hea!!! Ma ei jõua ära oodata, et kõiki neid asju juba proovida! Kahjuks pean aga juba teist kuud järjest ütlema, et tutvustav leht KUBISEB kirjavigadest... see kuu on isegi juhtunud, et tõlkija on unustanud inglisekeelse teksti osalt kustutamata, järjest tuleb inglise-ja eestikeelne samasisuline tekst. Sellest on meeletult kahju, sest esmamulje saab rikutud. Karbi sisu eest aga tänan adoreboxi väga!

No comments:

Post a Comment